Recaro Kinderwagens

De Recaro kinderwagens kunnen worden gezien als een van de meest moderne exemplaren. Dit betekent niet alleen dat het design van een uiterst modern niveau is, maar ook dat er allerlei handige snufjes aan boord zitten waardoor ouders met kinderen het een stuk gemakkelijker krijgen.

De Recaro kinderwagens zijn om die reden dan ook erg populair onder ouders die er aan de ene kant van houden om het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken en anderzijds gebruik te maken van de laatste technologische mogelijkheden. Het mooie van de Recaro kinderwagens is daarbij dat deze over het algemeen helemaal niet zo duur zijn, waardoor een groot aantal ouders deze wagens aan kan schaffen.

Anders dan bij veel andere merken is er namelijk gebruik gemaakt van zo min mogelijk toeters en bellen, waardoor men de wagen in principe helemaal zelf samen kan stellen. Uiteraard kunnen ouders hun Recaro kinderwagens op die manier zo duur maken als ze zelf willen, maar het is dus ook mogelijk om de wagen heel goedkoop aan te schaffen en hier vervolgens gebruik van te gaan maken zonder dat er allerlei extra’s worden toegevoegd.

Desalniettemin kan men de Recaro kinderwagens natuurlijk wel uitbreiden met accessoires zoals een regenhoes of een parasol. Op die manier is het mogelijk om de kinderen te beschermen tegen de regen of de zon, twee invloeden van het weer die natuurlijk gevaarlijk en vervelend kunnen zijn voor het kind of de baby.

De Recaro kinderwagens kunnen op die manier zo ingericht worden dat de zon geen kans zal krijgen om de tere huid te laten verbranden. De regen is wat dat betreft wellicht minder gevaarlijk, maar natuurlijk erg vervelend wanneer men te maken krijgt met een flinke bui. Ook zonder de accessoires heeft men met de Recaro kinderwagens echter een zeer goede wagen in huis.

Het mooie van de wagens is namelijk dat ze nog niet zo lang gemaakt worden, maar dat er wel al allerlei prijzen gewonnen zijn. Zo is er onlangs bijvoorbeeld een innovation award gewonnen. De Recaro kinderwagens hebben deze prijs gekregen vanwege het feit dat de kinderwagens heel gemakkelijk op te vouwen zijn tot een klein pakket.

Hierbij hoeft men zelf helemaal niets te doen, waardoor het de ouders natuurlijk wel heel gemakkelijk gemaakt wordt wanneer ze de wagen even niet nodig hebben. De Recaro kinderwagens hebben daarnaast ook een design award ontvangen, wat natuurlijk staat voor het feit dat de wagens op een zeer mooie manier worden vormgegeven, waardoor men er uitstekend mee voor de dag kan komen.

Ook wanneer men de wagens voor meerdere kinderen wil gebruiken is dit op die manier geen enkel probleem. Tenslotte is er bij de Recaro kinderwagens bijvoorbeeld gezorgd voor extra veiligheid, door er verlichting aan toe te voegen. Zo zijn de wagens voorzien van LED-verlichting, waardoor men de wagen uitstekend zal kunnen zien en ook voor de wagen direct duidelijk is hoe de ondergrond eruit ziet.

Recaro Innovation Award

Zoals gezegd hebben de Recaro kinderwagens al diverse prijzen in de wacht gesleept en is het dan ook niet zo gek dat de wagens zo populair zijn. Een van de prijzen die er zijn gewonnen is de innovation award.

Elk jaar wordt deze prijs uitgereikt tijdens de Kind & Jugend beurs in Keulen en in 2010 wisten de Recaro kinderwagens de prijs in de wacht te slepen. Het waren voornamelijk het innovatieve design en de slimme mogelijkheden die er voor hebben gezorgd dat het merk de prijs binnen heeft kunnen halen en daarmee aan populariteit heeft kunnen winnen.

De Recaro kinderwagens bieden namelijk de mogelijkheid om de wagen heel eenvoudig in te laten klappen en aangezien er gebruik gemaakt is van heel lichte materialen kan men de wagen vervolgens ook heel gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld het openbaar vervoer, wanneer men door een grote stad reist.

Recaro Design Award

De Recaro kinderwagens hebben naast een prijs voor de innovatie ook een prijs gewonnen voor het ontwerp op zich. De jury van de iF design award was namelijk van mening dat de wagen op een dergelijke manier was vormgegeven dat dit een prijs verdiende.

Dit betekent dat de kinderwagens er prachtig uitzien en dat men met de Recaro kinderwagens in ieder geval goed voor de dag kan komen. De award is gewonnen in de categorie design, leisure & lifestyle. Dit betekent dat de wagens op een zeer mooie manier zijn vormgegeven en dat hierbij gebruik is gemaakt van een aantal slimme toepassingen.

Om die reden kan men de Recaro kinderwagens dan ook gemakkelijk een aantal jaren blijven gebruiken om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Zo is het bijvoorbeeld heel goed mogelijk om de wagens voor een tweede of zelfs voor een derde kind te gebruiken, waardoor men op den duur gemakkelijk op de kosten kan besparen.

Automatisch

De Recaro kinderwagens hebben zoals gezegd een aantal handige toepassingen. Een van de slimme toepassingen op de wagens is de mogelijkheid om deze automatisch in te laten klappen. Zo is het namelijk niet langer nodig om zelf in de weer te gaan met de wagen, waardoor men niet tegen allerlei problemen aan zal kunnen lopen.

Door de wagen automatisch in te laten klappen kan men dit namelijk heel eenvoudig laten doen en ontstaat er een klein pakketje dat men heel gemakkelijk mee kan nemen. Dit is bijvoorbeeld heel praktisch wanneer men de wagen in de auto wil plaatsen of met het openbaar vervoer wil reizen.

Verlichting

De Recaro kinderwagens zijn als extraatje voorzien van LED-verlichting. Er is aan de voorkant van de wagens gebruik gemaakt van een aantal LED-lampjes op ervoor te zorgen dat de zichtbaarheid van de wagen en het zicht vooruit goed verbeterd kon worden.

Op die manier is de wagen namelijk beter te zien voor anderen en is het daarnaast mogelijk om ook in het donker bijvoorbeeld kuilen te ontdekken. Op die manier wordt het met de Recaro kinderwagens heel veilig om op pad te gaan en zal er niet snel wat vervelends gebeuren.