Firstwheels Kinderwagens

De Firstwheels kinderwagens zijn om een aantal verschillende redenen heel interessant voor jonge ouders. Het gaat bij deze wagens namelijk om een zeer stoere uitstraling, waar de meeste ouders natuurlijk warm voor lopen.

De Firstwheels kinderwagens zijn daarmee al heel snel een hit geworden onder veel ouders, waardoor het merk in een keer een hoop bekendheid heeft gekregen. Dit is een aardige prestatie, aangezien het merk pas in 2004 begonnen is bij ons in Amsterdam. Dit is dan ook een van de redenen dat veel mensen graag kiezen voor de Firstwheels kinderwagens.

Op die manier kunnen ze namelijk gebruik maken van de wagens van een Nederlands bedrijf. Dit geeft natuurlijk altijd een goed gevoel, waardoor het over het algemeen als prettiger wordt ervaren dan wanneer men een buitenlandse wagen aanschaft en daarmee de feeling met ons eigen land mist.

De Firstwheels kinderwagens zijn daarbij natuurlijk van een uitstekende kwaliteit, waardoor men in principe meerdere voordelen kan combineren en op die manier kan profiteren van een uitstekende kinderwagen voor een aantrekkelijke prijs. Zo kan men het kind een heerlijk comfortabele omgeving bieden. Terwijl de Firstwheels kinderwagens de ouders een voordelige aanschafprijs en een uitstekende kwaliteit kunnen bieden waar men gemakkelijk jaren van kan blijven genieten.

Zo is het niet nodig om na een paar jaar weer een nieuw exemplaar aan te schaffen en kan men zeker op de lange termijn heel gemakkelijk geld besparen. De Firstwheels kinderwagens bieden daarbij een zeer stoere uitstraling. Dit is iets wat dus veel ouders aanspreekt, zeker wanneer het gaat om het eerste kind.

Op die manier kunnen ze er namelijk zeer stijlvol bij lopen, terwijl de kinderen heerlijk comfortabel in hun kinderwagen liggen terwijl men een dagje weg is of misschien wel een wandeling door het bos maakt. De Firstwheels kinderwagens zijn namelijk ook voor die uitstapjes heel goed geschikt, aangezien er gebruik wordt gemaakt van luchtbanden en zwenkwielen.

De luchtbanden zorgen er namelijk voor dat de verschillende hobbels geen probleem op zullen leveren en het comfort daarmee altijd groot blijft. De Firstwheels kinderwagens zijn daarmee uitstekend geschikt voor een heerlijke wandeling in het bos, waarbij de wendbaarheid toch uitstekend blijft, aangezien men gebruik maakt van de twee zwenkwielen die voorop de kinderwagen zijn gemonteerd.

Op die manier kan men heel gemakkelijk profiteren van een grote mobiliteit, zonder in te leveren aan comfort. Tenslotte zijn de Firstwheels kinderwagens zeer licht van gewicht en kan men deze dus ook heel eenvoudig meenemen wanneer men door bijvoorbeeld de stad reist. In dat geval is het namelijk goed mogelijk om de wagen bijvoorbeeld de bus, de tram of de trein in te tillen wanneer men op reis is.

Stoere Uitstraling

De Firstwheels kinderwagens bieden als gezegd dus een zeer stoere uitstraling, waardoor de meeste jonge ouders erg enthousiast zijn over de verschillende modellen. Het gaat hierbij in principe om de twee modellen die vanaf het begin verkrijgbaar zijn.

Bij de Firstwheels kinderwagens gaat het hier om de City Elite en de City Twin. Het mooie van de namen van de modellen is natuurlijk dat deze in principe al prijsgeeft waar het om gaat en waar men goed op heeft gelet. Zo kan men met de City Elite een heerlijke wandeling door de stad gaan maken, waarbij het comfort voor het kind bovenaan staat.

De Firstwheels kinderwagens zijn aan de hand van de City Twin ook uitstekend geschikt voor tweelingen, die op die manier samen kunnen genieten van een heerlijke dag uit of bijvoorbeeld een mooie wandeling door het park in de buurt.

Luchtbanden en Zwenkwielen

De Firstwheels kinderwagens maken gebruik van een combinatie van luchtbanden en zwenkwielen. Dit is een zeer goede vondst van de ontwerpers, aangezien men op die manier het comfort en de mobiliteit gemakkelijk kan combineren.

Lange tijd werd er van de kinderwagens namelijk gezegd dat men een keuze diende te maken tussen deze twee aspecten. De Firstwheels kinderwagens laten echter zien dat het heel goed mogelijk is om deze te combineren en er op die manier voor te zorgen dat er een prima wagen ontstaat waarin de kinderen zich heel prettig voelen en waarmee de ouders in ieder geval uitstekend uit de voeten zullen kunnen.

Zo kan men de Firstwheels kinderwagens op luchtbanden heel goed op de hobbelige paden gebruiken, terwijl de zwenkwielen ervoor zullen zorgen dat men in ieder geval goed zal kunnen sturen op de smalle paden die door de stad lopen. Zo kan men eigenlijk alle kanten op en is geen uitstapje een probleem met deze wagen.

De Firstwheels kinderwagens zijn hiermee geschikt voor een zeer grote groep ouders die houden van een aantrekkelijke en stoere uitstraling in combinatie met een hoop comfort voor het kind en een grote mobiliteit om overal te kunnen komen met de wagen.

Zitting Verplaatsen

Het handige van de Firstwheels kinderwagens is daarnaast dat men de zitting voor het kind gemakkelijk kan verplaatsen of om kan draaien. Zo wordt het mogelijk om zelf te kiezen hoe het kind zal zitten en in welke richting het op die manier zal kijken tijdens de rit.

Met de Firstwheels kinderwagens is het namelijk mogelijk om ervoor te kiezen om de kinderen vooruit te laten kijken en op die manier mee te laten genieten van de wandeling of het dagje uit, maar het is ook mogelijk om de kinderen met het gezicht naar de ouders te draaien en er op die manier voor te zorgen dat ze in de gaten gehouden kunnen worden.

Firstwheels Lichtgewicht

De Firstwheels kinderwagens zijn hierbij gemaakt van bijvoorbeeld lichtgewicht aluminium om ervoor te zorgen dat de wagens stevig, maar heel licht zijn. Zo kan men deze over het algemeen heel eenvoudig optillen. Dit is met name aantrekkelijk wanneer men in het openbaar vervoer gebruik wenst te maken van de wagens of er om een andere reden veel mee aan het lopen is. Op die manier kunnen de Firstwheels kinderwagens dus ook een uitkomst bieden wanneer de vrouwen met de kinderen gaan lopen, aangezien zij over het algemeen minder kracht hebben om de wagens steeds op te tillen.