Phil and Teds Kinderwagens

De Phil and Teds kinderwagens zijn heel populair onder ouders die op zoek zijn naar een stoer merk, dat volledig z’n eigen weg gaat en op die manier hard aan de weg timmert. Zo kan men op die manier kiezen voor een merk dat niet kiest voor de gebruikelijke weg, maar toch een hoop kwaliteit en comfort biedt.

De Phil and Teds kinderwagens hebben in tegenstelling tot de meeste andere kinderwagens namelijk een ietwat afwijkend design. Juist om die reden zijn de Phil and Teds kinderwagens zo populair onder veel ouders, maar zijn er aan de andere kant natuurlijk ook ouders die er helemaal niets van moeten weten en om die reden juist voor de andere merken kiezen.

Uiteraard zijn de Phil and Teds kinderwagens daarbij stuk voor stuk van een geweldige kwaliteit. Zowel de ontwerpers als de overige teams die aan de kinderwagens werken weten dat het bij een wagen vooral draait om de kwaliteit van de zitting en natuurlijk het frame als geheel.

Aangezien deze twee onderdelen altijd uitstekend in orde zijn bij de Phil and Teds kinderwagens kunnen de kinderen en baby’s er zeer comfortabel in zitten, terwijl de ouders kunnen profiteren van een wendbare en aan de andere kant ook zeer stevige kinderwagen waarmee men in principe alle terreinen de baas kan.

Uiteraard is het bij de Phil and Teds kinderwagens verder mogelijk om zelf te bepalen wat de wagen ongeveer zal kosten. Wanneer men een uitstekende wagen nodig heeft die voor alle terreinen geschikt is kan men bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid exemplaar, terwijl er ook minder uitgebreide varianten bestaan van de Phil and Teds kinderwagens.

De ouders die niet zoveel hebben met de wandelingen in het bos en de lange afstanden kunnen op die manier bijvoorbeeld gemakkelijk op de kosten van de aanschaf besparen. Hierbij is de uitstraling van alle modellen van de kinderwagens natuurlijk ongeveer gelijk. Het mooie daarbij is dat de verschillende Phil and Teds kinderwagens allemaal uit te breiden zijn met een aantal zeer degelijke accessoires.

Zo kan men ook de minder uitgebreide modellen voorzien van de gewenste functionaliteiten om op die manier een ideale kinderwagen samen te stellen waar men nog jaren plezier van kan hebben. Aangezien de Phil and Teds kinderwagens daarbij voorzien worden van een zeer ruime ervaring is het bovendien haast een garantie voor een goede kwaliteit.

Dit is dan ook een tweede reden voor een overwegend lange levensduur van de kinderwagens. Zo kan men er bijvoorbeeld voor kiezen om een investering te doen in de Phil and Teds kinderwagens en deze vervolgens ook voor een tweede en misschien zelfs een derde kind in te zetten.

Het mooie daarbij is dat er bij het ontwerp altijd gekozen wordt voor tijdloze kleuren en vormen, waardoor men er ook over een paar jaar nog heel modern bij zal lopen met de kinderwagen van een paar jaar oud.

Stoer

De Phil and Teds kinderwagens zijn voornamelijk bekend van hun stoere uitstraling. Dit betekent niet alleen dat er veel gebruik gemaakt wordt van donkere kleuren, maar ook dat de wagens een zeer degelijke uitstraling hebben.

Wanneer ouders kijken naar de Phil and Teds kinderwagens hebben ze over het algemeen direct het idee dat dit een stevige wagen is die niet zomaar kapot zal gaan. Uiteraard is dit precies wat het merk uit wil stralen en zorgt de geringe slijtage ervoor dat de ouders natuurlijk gelijk krijgen met betrekking tot de lange levensduur. Bovendien zijn de Phil and Teds kinderwagens stuk voor stuk gemaakt van de beste materialen.

Op die manier kan dit merk er heel eenvoudig voor zorgen dat de wagens gemakkelijk een aantal jaar mee zullen gaan en de eventuele slijtage in ieder geval niet snel voor problemen zal kunnen zorgen.

Phil and Teds Zwenkwiel

De Phil and Teds kinderwagens zijn in een aantal dingen net even anders dan de andere kinderwagens. Het meest in het oog springende verschil is daarbij natuurlijk het enkele wiel aan de voorkant van de wagen. Waar de meeste andere kinderwagens daar twee wielen hebben krijgt men met de Phil and Teds kinderwagens de beschikking over een enkel exemplaar.

Dit was een revolutionair idee in de tijd dat het merk begon met het verkopen van de kinderwagens. Uiteraard is dit in de loop der jaren overgenomen door andere merken, maar het was zeker een van de redenen voor de grote populariteit van dit merk. Aan de hand van het enkele zwenkwiel zijn de Phil and Teds kinderwagens namelijk in staat om een grote mate van wendbaarheid aan de dag te leggen, waardoor ouders gemakkelijker met hun kinderen kunnen rijden en dit bijvoorbeeld ook in het bos kunnen doen tijdens een mooie wandeling.

Ruime Ervaring

De makers van de Phil and Teds kinderwagens hebben daarbij een meer dan ruime ervaring. Dit merk is zo rond het begin van de jaren ’90 opgericht, waardoor er een uitgebreide ervaring bestaat waar de fabrikant natuurlijk dankbaar gebruik van maakt wanneer de nieuwe modellen ontworpen worden.

Zo kan men aan de Phil and Teds kinderwagens simpelweg merken dat er gebruik is gemaakt van materialen die het uitstekend doen bij een kinderwagen. De slijtage is onder andere om die reden erg laag en ook zijn er allerlei handige toepassingen aangebracht waardoor men soepel met de kinderen rond kan rijden en een dagje uit kan gaan.

Phil and Teds Accessoires

Tenslotte bieden de Phil and Teds kinderwagens natuurlijk de mogelijkheid om allerlei accessoires toe te voegen. Dit betekent niet alleen dat men voor de bescherming tegen de regen en de zon kan zorgen, maar ook dat het mogelijk is om een slaapzak, een verzorgingstas of een reiswieg aan te schaffen van dit merk.

Op die manier kunnen de kinderen op een optimale manier meereizen en zal het ze in ieder geval aan niets tekort komen. Zo kan men aan de hand van de Phil and Teds kinderwagens zorgen voor een prima reis of een heerlijke dag uit.