Mima Kinderwagens

Mima kinderwagens zijn om een aantal verschillende redenen heel speciaal en daarmee uitstekend geschikt voor ouders die het beste wensen voor hun kind. Zo is het niet nodig om concessies te doen op welk gebied dan ook en kan men er met behulp van de Mima kinderwagens voor zorgen dat de kinderen op een optimale manier kunnen genieten van een dagje uit of een mooie wandeling door het bos.

Daardoor kan men aan de hand van de Mima kinderwagens met het hele gezin genieten en zal iedereen op een comfortabele manier mee kunnen reizen, ook de kleinste kinderen en baby’s die graag zoveel mogelijk rust pakken wanneer de rest van het gezin bijvoorbeeld een paar uurtjes gaat genieten van de heerlijke buitenlucht zodra het zonnetje tevoorschijn komt tijdens de eerste lentedagen van het jaar.

Met de Mima kinderwagens haalt men daarbij een unieke kinderwagen in huis die eigenlijk niet met andere merken te vergelijken is. De wagens zijn pas sinds kort in Nederland beschikbaar en daarom dan ook zeer populair onder ouders die graag wat anders willen voor hun kinderen, zonder dat ze daarbij risico nemen met betrekking tot de kwaliteit of het comfort. Met de Mima kinderwagens hoeft men zich geen enkele zorgen te maken over deze factoren, aangezien deze uitstekend in orde zijn en de kinderen deze wagens dan ook fantastisch vinden.

Het merk zelf is ook nog helemaal niet zo oud, aangezien de eerste Mima kinderwagens pas in 2009 aan het publiek werden getoond. Het ging hier om een presentatie tijdens de Kind & Jugend beurs. Deze wordt in Keulen gehouden en bevindt zich daarmee niet ver van onze landsgrens. Het is om die reden dan ook geen grote stap geweest om de Mima kinderwagens in Nederland te introduceren, waardoor ook wij hier tegenwoordig gebruik van kunnen maken voor onze kinderen.

Het mooie van de wagens is ook dat er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen, ook voor de verschillende accessoires die er verkrijgbaar zijn. De Mima kinderwagens bieden op die manier een prachtig design dat werkelijk tot in de kleinste puntjes is uitgewerkt. Zo kan men uitstekend voor de dag komen en zal de baby of het kind zich tegelijkertijd geweldig comfortabel voelen, zodat deze lekker kan slapen of kan genieten van de wandeling.

De Mima kinderwagens staan daarnaast bekend om hun ronde zitting. Aan de hand daarvan ontstaat er aan de ene kant een heel interessant design, terwijl de kinderen en baby’s aan de andere kant kunnen profiteren van een uitstekende zithouding waardoor het comfort meer dan in orde is en de kinderen er gemakkelijk langere tijd in kunnen zitten. Daarbij zijn de Mima kinderwagens heel compact en is het dan ook niet gek dat de een van de wagens direct al werd uitverkozen voor een ‘Innovation Award’. Het ging hierbij om de Mima Kobi; een van de bekende modellen van dit merk.

Mima Design

Zoals gezegd is bij de Mima kinderwagens vooral het design van groot belang. Aan de hand van dit design is het namelijk mogelijk om de verschillende wagens te herkennen en kan men dus precies zien welke kinderen en baby’s er heerlijk comfortabel in hun kinderwagen kunnen liggen.

Daarbij zorgt het ontwerp van de Mima kinderwagens er ook voor dat het mogelijk is om meerdere jaren te doen met de kinderwagens van dit merk. Aangezien het ontwerp namelijk zo is gemaakt dat dit zowel modern als tijdloos is, hoeft men na een paar jaar niet weer te gaan voor een nieuw model om ervoor te zorgen dat men met de Mima kinderwagens gezien mag worden. Zo kan men op den duur gemakkelijk besparen op de kosten van de aanschaf van een nieuwe kinderwagen.

Op die manier zijn de kinderwagens uiteindelijk een stuk voordeliger dan veel mensen op het eerste gezicht zullen denken.

Ronde Zitting

De Mima kinderwagens staan bovendien bekend om hun ronde zitting. Dit is iets wat men bij de meeste merken niet terug zal vinden, waardoor het opnieuw het design is dat erg opvalt bij deze wagens.

Het is echter niet alleen maar het ronde design waardoor de Mima kinderwagens zo opvallen, want het heeft ook voor een groot deel te maken met de afwerking en het daarmee ontstane comfort. Zo kunnen de baby’s en kinderen heerlijk liggen of zitten in de wagens met een ronde zitting, waardoor ze over het algemeen heel rustig zullen blijven en men de kinderen gemakkelijk mee kan nemen tijdens een dagje uit.

Aangezien men voor de Mima kinderwagens gebruik heeft gemaakt van de ergonomische en ronde zitting zullen de kinderen en baby’s heerlijk tot rust komen en op die manier optimaal genieten van een mooie wandeling of een dagje uit; net als de rest van het gezin.

Compact

De Mima kinderwagens zijn daarbij heel erg compact. De meeste mensen zullen dit direct zien wanneer ze het design bekijken, maar de rest zal dit vooral merken wanneer men er mee gaat lopen en merkt dat de wagen inderdaad heel wendbaar is en op die manier nauwelijks voor problemen kan zorgen.

Met de Mima kinderwagens kan men heel gemakkelijk op pad gaan en is het niet nodig om steeds rekening te houden met de breedte van de wagen om op die manier nergens tegenaan te rijden; iets wat het rijden met het kind of de baby natuurlijk meteen een stuk aantrekkelijker maakt.

Mima Kinderwagens Innovatie Award

De Mima kinderwagens zijn al direct beloond voor hun prachtige ontwerp. Natuurlijk zijn er veel mensen die de wagen direct aan zijn gaan schaffen, maar ook op het professionele vlak hebben de ontwerpers van de wagens de erkenning gekregen waar natuurlijk ieder merk naar op zoek is. Zo heeft men de Innovation Award in de wacht weten te slepen op de Kind & Jugend beurs in Keulen (2009).

Dit was het eerste jaar dat de wagens getoond werden, waardoor al meteen duidelijk was dat de Mima kinderwagens zeer populair zijn onder ouders die er graag voor zorgen dat hun kind of baby op een stijlvolle manier mee kan reizen.