Contact

Wanneer u vragen heeft over de kinderwagens of graag een opmerking wilt plaatsen nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. We doen ons uiterste best om de informatie op onze website zo uitgebreid mogelijk te laten zijn, maar we kunnen het ons aan de andere kant natuurlijk voorstellen dat u bepaalde zaken mist.

Ook is het mogelijk dat u vragen heeft die niet worden beantwoord in de verschillende artikelen of dat deze juist vragen bij u hebben opgeroepen. In dat geval zullen onze deskundige medewerkers u graag te woord staan en u een passend antwoord bieden op de vraag of opmerking.

Uiteindelijk zullen we er op die manier altijd samen beter van worden, aangezien we samen meer kunnen dan alleen. Ook adverteerders nodigen wij graag uit om contact met ons op te nemen.

Wanneer u actief bent binnen de wereld van de kinderwagens hebben wij u een uitstekende locatie te bieden waar geïnteresseerde ouders informatie kunnen zoeken en daarbij over kunnen gaan tot de aankoop van de door hen gewenste kinderwagens. Op die manier kunt u gemakkelijk in contact komen met mensen die een intrinsieke interesse hebben in uw product, waardoor u de respons gemakkelijk kunt vergroten.