Easywalker Kinderwagens

De Easywalker kinderwagens werden in 1989 geïntroduceerd. Aan de wieg van deze wagens stond René Floore, iemand die sterk werd geïnspireerd door de ‘joggers’ die in de Verenigde Staten actief waren.

Het mooie van de Easywalker kinderwagens is dan ook dat er is gekozen voor een zeer sportieve look waarbij het comfort een belangrijke plaats heeft gekregen. Dit vinden we dan ook terug in de mensen uit de VS die aan het hardlopen waren.

Daar zijn we net als bij de Easywalker kinderwagens namelijk een zeer sportieve insteek, terwijl men zich over het algemeen makkelijk kleed en daarmee comfortabel kan lopen.

De kinderwagens zijn op die manier een uitstekende afspiegeling van de ‘joggers’ waardoor de bedenker van deze kinderwagens op dit goede idee werd gebracht. Daarnaast kennen de Easywalker kinderwagens natuurlijk een aantal basisprincipes op basis waarvan ze stuk voor stuk worden ontworpen, om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat ze allemaal dezelfde mate aan kwaliteit kunnen bieden.

Hierbij is het eigenlijk vooral van belang dat er voor wordt gezorgd dat men waar voor het geld krijgt. De Easywalker kinderwagens worden daarom dan ook van de beste materialen gemaakt, zonder dat de prijs ontzettend hoog op zal lopen.

Natuurlijk ligt de prijs van de wagens wat hoger dan bij de absolute budget merken, maar voor de meeste mensen zullen de wagens nog prima toegankelijk zijn. De Easywalker kinderwagens zorgen er daarnaast voor dat men gebruik kan maken van de beste materialen, waardoor de kinderwagens over het algemeen gemakkelijk een aantal jaren mee zullen gaan.

Het is op die manier niet nodig om steeds een nieuw exemplaar aan te schaffen, waardoor men op de lange termijn gemakkelijk geld kan gaan besparen. Zo is het mogelijk om de Easywalker kinderwagens voor meerdere kinderen te gebruiken en ze eigenlijk allemaal een uitstekend comfortabele plaats te bieden.

Zo kunnen ze mee tijdens een mooie wandeling, of bijvoorbeeld gezellig een dagje uit met de rest van de familie. De Easywalker kinderwagens komen in verschillende modellen waardoor het tevens mogelijk is om de aankoop goed af te stemmen op de eigen wensen. Zo is er natuurlijk de Easywalker Sky, die in 2006 op de markt werd gebracht.

Dit model heeft zijn sporen reeds verdiend en zien we dan ook veel terug op de Nederlandse paden. Een van de andere Easywalker kinderwagens die erg populair is onder mensen met een tweeling is de Easywalker Duo, de duo kinderwagen van dit uitstekend merk.

Op die manier kan men als het ware heel eenvoudig profiteren van de kwaliteit van dit merk, terwijl men de beide kinderen tegelijkertijd mee kan nemen voor een mooie wandeling of een dagje uit.

De nieuwste telg binnen de Easywalker kinderwagens is de Easywalker QTRO. Deze werd in 2009 geïntroduceerd en begint steeds meer een waardige opvolger van de Sky te worden, aangezien het comfort nog beter is uitgewerkt en de kinderen er dus optimaal van kunnen profiteren.

Waar Voor Het Geld

Zoals gezegd krijgt men met de Easywalker kinderwagens waar voor het geld. Dit betekent niet dat de wagens direct de meest voordelige zijn, maar wel dat ze elke cent waard zijn.

Al vanaf de ontwikkeling van de eerste wagen staat het merk er namelijk voor om de beste materialen te gebruiken en daar een eerlijke prijs voor te vragen. De Easywalker kinderwagens zijn op die manier relatief voordelig en bieden een hoop uiteenlopende mogelijkheden.

Natuurlijk dient men wat meer te betalen dan bij de echt goedkope merken, maar zeker in de kinderwagen outlet kan men de Easywalker kinderwagens heel voordelig aanschaffen en op die manier gemakkelijk profiteren van een stukje pure kwaliteit.

Dit is bijvoorbeeld heel aantrekkelijk voor ouders met meerdere kinderen of die in ieder geval de wens hebben in de toekomst nog een kind te krijgen en op die manier het gezin verder uit te breiden.

Easywalker Kwaliteit

Bij de Easywalker kinderwagens staat de uitstekende kwaliteit natuurlijk voorop. Als gezegd wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en wordt daar vervolgens een eerlijke prijs voor gevraagd. Aan de hand van het gebruik van deze materialen kan men er gemakkelijk voor zorgen dat de kinderwagens een lange tijd mee zullen gaan.

De Easywalker kinderwagens kan men dan over het algemeen ook meerdere jaren gebruiken, waardoor het mogelijk is om de kinderen er een voor een plaats in te laten nemen wanneer deze een tijdje na elkaar worden geboren. Zo kan men op den duur tevens gemakkelijk geld besparen.

Voor Elk Terrein

De Easywalker kinderwagens zijn daarbij inzetbaar op een groot aantal verschillende terreinen. Anders dan bij een aantal andere merken is het niet nodig om op de verharde paden te blijven en zijn de wagens daarbij uitstekend geschikt voor ouders die er graag met de kinderen op uit trekken om bijvoorbeeld de natuur te gaan verkennen.

Op die manier wordt het met de Easywalker kinderwagens dus mogelijk om bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door het bos te gaan maken en zo te genieten van bijvoorbeeld de buitenlucht. De kinderen zullen het heerlijk vinden in de Easywalker kinderwagens en zullen daarnaast natuurlijk profiteren van de grote mate van comfort.

Met name de luchtbanden zorgen ervoor dat de wagens het prima doen op de verschillende ondergronden en dat de hobbels geen probleem zullen vormen. Met name voor de ouders die graag nieuwe dingen ontdekken met de kinderen zijn deze wagens dus uitstekend geschikt.

Easywalker is Internationaal

De Easywalker kinderwagens zijn in een groot aantal landen verkrijgbaar, waardoor we ze eigenlijk over de gehele wereld kunnen zien rijden. Het mooie hiervan is dat er een hoop ervaring wordt opgedaan in de verschillende landen en dat men dat weer kan gebruiken bij de ontwikkeling van de nieuwe modellen.

In totaal is dit merk actief in maar liefst 22 landen, waar natuurlijk een groot aantal verschillende ondergronden van toepassing zijn, waarop de wagens het altijd prima doen. De Easywalker kinderwagens zijn hiermee met recht een internationale hit te noemen; waardoor de kwaliteit van de wagens natuurlijk wel duidelijk is.